Geschenk retour sturen

Wanneer je de bestelling hebt ontvangen kan het voor komen dat je deze om een van onderstaande redenen wilt retourneren:
1. Ruilen;
2. Defect ontvangen;
3. Verkeerd artikel ontvangen.

 

Voor de retourprocedure kun je gebruik maken van het retourformulier welke is toegevoegd als bijlage in de orderbevestiging. Het retourformulier betreffende de bestelling kun je ook downloaden in de webshop. Log hiervoor in op www.mijntinteling.nl en klik op ‘Mijn bestelling’. Aan de rechterkant kun je het retourformulier als Pdf bestand openen en printen. Op het retourformulier staat vervolgens onderstaande retourprocedure vermeldt. Het formulier wordt automatische gevuld met de gegevens van je bestelling.

Om je retour correct te kunnen verwerken en je van een nieuw geschenk te kunnen voorzien, dien je onderstaande instructies op te volgen. Zodra wij een retourformulier hebben ontvangen, zullen wij de retourprocedure starten. Wij gaan als volgt te werk:

  • Verpak de retour te sturen artikel/artikelen samen in één doos;
  • Voeg het ingevulde retourformulier samen met een kopie van de originele pakbon aan het pakket toe;
  • Verstuur het pakket naar het adres wat vermeld staat op het retourformulier;
  • Bij binnenkomst van je pakket, zullen wij de zending controleren;
  • ​Afhankelijk van de reden van de retourzending zullen wij je een nieuw artikel toesturen of je inlogcode opnieuw activeren. Een bericht hierover ontvangt je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.

 * Artikelen uitgezonderd van ruilen zijn:
- Cadeaukaarten;
- DVD's en Blu-rays;
- Tijdschriften;
- Wijnen;
- Sieraden (afhankelijk van het soort artikel);
- Belevenis Vouchers.